Rebeka Rexhepi ishte e reja e prekur nga kanceri, që preku dhe hapi zemrat e të gjithëve, shkruan “Kosovarja”.

Ishte i madh numri i qytetarëve që dhanë ndihmën e tyre që Rebeka t’ia dilte mbanë. U duk sikur e reja e mundi sëmundjen, por jo.

Katër vite më parë, Rebeka Rexhepi iku si engjëlli nga kjo botë, duke lënë pas shembullin e një vajze të fortë, luftarake dhe një imazhi tamam engjëllor.

Në katër vjetorin e ikjes, e ëma e Rebekes, Xheraldina, e kujton atë me këto fjalë:

MUND TË JU PËLQEJNË