Koha i ndryshon njerëzit, sidomos në aspektin e pamjes së jashtme.

Pavarësisht që të njohurit i rrijnë gati vetës, koha sërish e bënë punën e saj, shkruan “Kosovarja”.

Askush nuk mbetet përgjithmonë njëjtë, e si dikur më nuk duket as këngëtari pejan Ramadan Krasniqi-Dani.

Dani, është burrë zotëri, i mbajtur dhe duket që është mjaftë pedant, ndërkaq në rini ishte modern dhe bashkëkohor, shkuan “Kosovarja”.

Në “Kosovare”, publikojmë një foto nga rinia e këngëtarit që me të drejtë quhet “Bilbili i muzikës”, e që ka një zë brilant që tingëllon pa krahasueshëm.

MUND TË JU PËLQEJNË