Fytyrë shumë e dashur, e adhuruar dhe e pëlqyer tek një audiencë e gjerë.

Kaltrina Mikushnica vazhdon të konsiderohet si moderatorja më e bukur dhe më tërheqëse e ekranit shqiptar, shkruan Kosovarja.

Për vite me radhë ka dhuruar emisione të ndryshme, duke trajtuar tema interesante që për publikun kanë zgjuar gjithmonë kureshtje dhe interesim.

Ndonëse, në këto muajt e fundit ka qenë më e larguar nga ekrani dhe kamera, kërkesat për tu rikthyer më shpejt kanë qenë të panumërta.

Andaj, për të qenë sa më afër tyre dhe për ta ndjerë mungesën më pak, Kaltrina mundohet që gjatë tërë kohës të qëndrojë aktive në rrjetet sociale.

Sa shohim fotografi, momente të veçanta me vajzat, e nganjëherë me thënie që pëlqehen nga të gjithë.

Këto të fundit duket se i shkojnë shumë, prandaj edhe sjell më shpesh, ku edhe me një të fundit la përshtypje goxha shumë ku tha:

“Ndonjehere nuk shoh. Ndonjehere s’du me pa!”, po ju, veproni kështu, apo i përdorni dyjat përnjëherë? /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË