Përderisa gjendet në pushim të lindjes, shikuesit nuk i ka lënë t’ia ndiejnë edhe fort mungesën e saj duke qenë aktive me postime të shumta në rrjetet sociale.

Flasim për moderatoren me të zëshme për momentin, Kaltrina Mikushnicën e cila tërheq vëmendje edhe me një lëvizje fare të vogël, shkruan Kosovarja.

Kaltrina njihet si një femër e bukur dhe e zgjuar, ajo ndan raporte të mrekullueshme edhe me bashkëshortin e saj pediatër Besart Merovcin.

Natyrisht që për bashkëshortin e Kaltrinës rrallë është përfolur pasi që ka preferuar të mbes larg syrit medatik.

Mirëpo, në pyetësorin e hapur nga Kaltrina një ndër pyetjet që i është adresuar është ajo se ‘a është xheloze’.

Pak si në shaka ajo është përgjigjur se diqysh duhet me u dobësu.

Natyrisht qe kjo është një shaka e Kaltrinës pasi që jo rrallë herë jep përgjigje të tilla./Kosovarja/.

MUND TË JU PËLQEJNË