E njohur si një moderatore e dashur dhe e suksesshme në vend Kaltrina Mikushnica nuk po mungon në faqet e medieve rozë, shkruan “Kosovarja”.

Edhe pse ka kohë që ndodhet larg ekranit televiziv, ajo thuajse për ditë është aktive më postimet e saj, kjo gjë nuk i ka lënë as shikuesit t’ia ndiejnë mungesën.

Madje, që kur u bë nënë për herë të dytë edhe më shumë iu shtua vëmendja.

Kaltrina nuk e ka lënë vetën anash as pas lindjes së dytë, bukuria veç se i është shtuar.

Ajo është kujdesur edhe për linjat trupore, bile ka një mesazh për ata që po i thonë se ka mbetur e trashë.

E i gjithë mesazhi qëndron tek trupi i saj si peshk që Kaltrina e reklamon me shumë krenari./Kosovarja/.

MUND TË JU PËLQEJNË