Ish presidentja, vazhdon të jetë aktive në misionin e saj me fondacionin Jahjaga.

Ajo publikon postime në rrjetet sociale, pothuajse çdo herë në secilin aktivitet që e kryen.

Jo vetëm që ka ndryshuar në profesion por ka ndryshuar edhe në dukje. Po ta kujtojmë në fillimet e karrierës së saj nuk mund të njihet, tashmë ka renë në peshë dhe duket shumë ndryshe në secilën herë që e shohim.

Këto foto të fundit, do ju lenë pa fjalë me ndryshimin e saj se sa bukur duket, madje edhe veshja që ajo zgjedh e bën të duket më e veçantë. Të themi të drejtën, më mirë vishet sot se kur ka qenë në krye të detyrës si presidente.

Në imazhet e mësipërme, Jahjaga ka qenë në takim me me Ministrin e Jashtëm të Sllovakisë Z. Miroslav Lajëák dhe e Znj. Michèle Coninsx, Asistent Sekretare Gjenerale dhe Drejtoreshe Ekzekutive për Anti-Terrorizëm në Kombe të Bashkuara.

MUND TË JU PËLQEJNË