Jemi mësuar që njerëzit e famshëm t’i shohim çdoherë elegant dhe të kuruar me pamjen e tyre – sa që është e vështirë t’i mendojmë në një mënyrë ndryshe.

Artisti me qendër në New York, Danny Evans, në projektin e tij Planet Hiltron, ka lënë imagjinatën e tij të shëtis bashkë me ‘photoshopp’ duke bërë që të famshmit të bëhen njerëz të thjeshtë.

Nga Jennifer Aniston tek Johnny Depp, këto foto do t’ju tregojnë anën tjetër, nëse personat e famshëm do të bënin jetë ndryshme.

Brad Pitt and Angelina Jolie

Johnny Depp

David dhe Victoria Beckham

Nicole Kidman

Scarlett Johansson

Madonna dhe Lady Gaga

Jennifer Lopez

Rihanna

Kim Kardashian dhe Kanye West

MUND TË JU PËLQEJNË