Në shumicën e rasteve janë meshkujt ata që janë më të hapur për t’i kërkuar partneres së tyre të eksperimentojnë në shtrat.

Mirëpo ka edhe disa raste kur meshkujt hezitojnë dhe nuk tregojnë se çfarë duan të bëjnë me partneren e tyre në shtrat.

Në këto raste duhet të jenë vajzat, ato që duhet ta marrin iniciativën të parat.

Në rastin e parë nëse shikoni se partneri juaj ka kaluar një ditë të stresuar, duhet të jeni ju ajo që duhet ta ftoni për të kaluar një natë të zjarrtë dhe t’i largoni lodhjen, mërzinë edhe stresin.

Së dyti i tregoni atij se çfarë keni veshur. Vishni të brendshme joshëse dhe tregojani, atij se çfarë keni veshur. Meshkujt duan që partneret e tyre të jenë të veshura mirë dhe nuk do t’ju gjykojnë nëse ju i tregoni se çfarë keni veshur.

Nëse ju i kushtoni rëndësi këtij detaji, kjo nënkupton se tregon se juve ju intereson përshtypja që do t’i lini partneri.

Dhe së fundmi gjithmonë tregohuni të hapura për t’i treguar partnerit tuaj se çfarë ju pëlqen nga ai në shtrat dhe çfarë jo. Pasi kjo i bën ata më të sigurt dhe nuk do të pyesin veten se ku gabuan, madje do t’u shtohet edhe më shumë pasioni rreth jush.

MUND TË JU PËLQEJNË