Daut Haradinaj dhe Lola Haradinaj janë ndër çiftet më të njohur dhe më të afirmuar në trojet shqiptare.

Ata vazhdojnë të jenë pjesë e të gjitha mediave, për shkak të lidhjes së tyre të pashkoqshme, dashurisë së sinqertë dhe të pastër që kanë për njëri tjetrin, shkruan Kosovarja.

Ndonëse të martuar prej vitesh, ata folenë e tyre e kanë plotësuar me ardhjen e dy fëmijëve të tyre, djalit dhe vajzës.

Që kanë përmbushur dhe kanë bërë jetën e tyre më të lumtur dhe më me motiv, kjo është dëshmuar dhe vazhdon të dëshmohet.

Çdo herë e shohim ose Dautin ose Lolën të postojnë fotografi të tyre, duke e treguar dashurinë e madhe që kanë për ta.

Por, sot në iu flasim për diçka krejtësisht ndryshe, për më të voglën e tyre Trojën.

Ajo sa shkon e rritet po vërehet dukshëm se bukuria po i shtohet ende më shumë, e që këtë e dëshmon edhe një herë ky imazh i radhës që do ta shihni në vijim. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË