Është një nga prezantueset më të njohura shqiptare, e cila me ëmbëlsinë e saj ka arritur të pëlqehet te publiku.Bëhet fjalë për Ilda Bejlerin, e që haptazi e tha se Albin Kurti është lideri i saj i preferuar për drejtimin e Kosovës.

Në këto ditë izolimi, ajo bashkëbisedoi me ndjekësit e saj në Instagram, ku iu përgjigj shumë pyetjeve.

Në njërën nga përgjigjen, Ilda tha se e don Kosovën dhe shpreson që Albin Kurti të vazhdojë ta drejtojë atë.

“Shum e du! Shpresoj që Albin Kurti të vazhdojë të drejtojë Kosovën”, tha ajo.Më tutje shtoi se nuk është momenti për politikë, për një bravo për inteligjencën e këtij kryeministri.

MUND TË JU PËLQEJNË