Këtë javë n’Kosovë shoë të ftuar janë Mimoza Mustafa, Gold AG dhe Ardian Meholli.

Ky i fundit humorist i njohur për shikuesit kosovarë mes të tjerave ai tha që po behët gati ta lëshoj Kosovën me tërë familjen e tij për arsye që nuk po mund të mbijetojë me profesionin prej humoristi.

“Po do të qëndroj këtu deri sa të me del viza mua dhe familjes time”, tha Meholli.

MUND TË JU PËLQEJNË