Humanisti i njohur Halil Kastrati me anë të një statusi në rrjetin social Facebook ka sqaruar opinionin publik nëse do të jetë apo jo pjesë e ndonjë partie politike.

Kastrati ka treguar se ka patur oferta nga parti të ndryshme politike por nuk do te jetë pjesë e asnjë subjekti politik.

“Të nderuar qytetarë, ditëve të fundit jam kontaktuar nga shumë gazetarë si dhe kam pranuar qindra mesazhe nga qytetarë me ç’rast jam pyetur nëse do t’i bashkohem ndonjë partie politike për të garuar në zgjedhjet e ardhshme parlamentare.

E vërteta është se kam pasur oferta nga partitë politike për të garuar për deputet në kuadër të listave të tyre zgjedhore.”

Më poshtë keni shkrimin e tij të plotë:

 

MUND TË JU PËLQEJNË