Të gjithë duan të duken perfekt, e meqe kjo është e pa mundur, është futur në lojë photoshopi, shkruan “Kosovarja”.

Programet e ndryshme për retushimit dhe korrektimin e fotove janë bërë shumë të përdorura nga njerëzit.

Estrada, i përdor me të madhe këto programe, sigurisht për të rregulluar çdo defekt që mund të kenë në pamjen e jashtme dhe për ta bërë çdo gjë më të bukur, shkruan “Kosovarja”.

Edhe gruaja e Medes shpesh publikon fotot te perpunuara e me filter të ndryshëm. Ne, e kemi gjetur një ku ajo duket origjinale.

Në këtë foto, Lulja ka pozuar përkrah të shoqit, Medes. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË