Një herë e një kohë, zonjat e shtëpisë kujdeseshin që as fëmijët e vegjël të mos hynin brenda në shtëpi me këoucë, të mbathur, shkruan “Kosovarja”.

Me kalimin e viteve kanë ndryshuar shumë gjëra, edhe ideja se brenda shtëpisë nuk bënë asesi dhe askush të futet me këpucë.

Përditë shohim shumë familje që e praktikojnë hyrjen në shtëpu me këpucë dhe kjo duket pak e çuditshme bazhuar në kulturën tonë.

Epo, bashkëshortja e Medes është nga ato që pëlqen që nëpër shtëpi të ecë me këpucë, madje me çizme, shkruan “Kosovarja”.

Kohët kanë ndryshuar, vërtet!

MUND TË JU PËLQEJNË