Edhe Edona Llalloshi gjithë angazhimin e saj muzikor e ka orientuar në tregun e dasmave dhe ahengjeve, shkruan “Kosovarja”.

Edona, dikur këngëtare festivalesh, sot është e kërkuar në mbrëmje muzikore në vend dhe Diapsorë, e gjithashtu këndon edhe nëpër dasma gjjthëandej.

Llalloshi, kujdeset shumë edhe për aparencën, duke u munduar që në çdo paraqitje publike të shkëlqej me flokë, grim e veshje, shkruan “Kosovarja”.

Në mbrëmjen e tetë marsit, fustani i Edones i ka lënë të gjitha pa fjalë. I bukur, elegant dhe me detaje interesante.

Më shumë e sodisnin fustanin, se Edonen.

MUND TË JU PËLQEJNË