Ndonjëherë meshkujt mendojnë se gratë nuk duan të bëjnë dashuri po aq sa ata! Mirëpo, kjo gjë nuk është e vërtëtë! Edhe gratë kanë nevojë për ngrohtësi dhe për të shijuar parajsën…

Ka 3 gjëra për të cilat gratë mendojnë para ose pas marrëdhënies dhe do të dëshironin që meshkujt t’i bënin në shtrat!

Sa më shumë kontakt në sy: Vajzat ankohet për burrat që nuk i shikojnë në sy mjaftueshëm. Ato ndihen të lëna pas dore nëse meshkujt i mbyllin sytë gjatë gjithë kohës ose shikojnë vetëm pjesët e trupit të tyre, gjë që i bën ato të mendojnë se meshkujt i duan vetëm për të bërë dashuri!

Qëndroni me to pavarësisht çdo gjëje: Marrëdhënia për gratë shpesh është lirim stresi dhe ndonjëherë ato edhe mund të qajnë. Meshkujt nuk duhet t’i gjykojnë dhe as ta marrin personale. Duhet thjesht t’u qëndroni pranë. Gratë janë të paparashikueshme edhe në shtrat.

Bëjeni të ndihet “eksperte”: Edhe gratë kanë nevojë për vlerësime në shtrat. Ndonjëherë merret e mirëqenë se meshkujt janë më të zotë në shtrat, mirëpo duhet ta bëni të ndihet mirë zonjushën tuaj duke i thënë fjalë motivuesve.

MUND TË JU PËLQEJNË