Pavarësisht avancimit të teknologjisë dhe përsosmërisë së veturave, Golf 1 i markës Volkswagen mbetet model i rëndësishëm në historinë e veturave.

Klan Kosova ju sjell rrëfimin për një nga veturat legjendë në automobilizmin botëror.

Bëhet fjalë për një Golf 1 në Istog që është prodhuar në vitin 1983.

MUND TË JU PËLQEJNË