A është Gjon Karrica këngëtari më interesant, më senzacional dhe më i pa krahasueshëm?

Në të vërtet, ai është format në vete, kultivon një zhanër muzikor të pa lëvruar dhe videoklipet e tij janë më interesantet të të gjitha kohrave, duke sjell detaje dhe elemente të pa para më herët.

Karrica së fundi ka ardh me videoklipin me titull “Kurva”, ku performon stile të guximshe e kontroverse vallëzimi.

Këngëtari është ndër ata që ka vendosur të jetë krejt i veçantë dhe të mos jetë pjesë e mases së këngëtarëve, duke sjell gjëra klishe, shkruan “Kosovarja”.

Në postimin e sotshëm, ndjekësit e cilësojnë videoklipin e tij si më të mirin e të gjitha kohërave.

MUND TË JU PËLQEJNË