Të kesh një motër bën mirë për shëndetin tënd mendor dhe të ndihmon të jetosh më gjatë sipas shkencës, por kjo nuk është e gjitha. Rezulton se jo vetëm ajo, por edhe foshnja e saj, ndikon në jetën tuaj në mënyra të shumta pozitive.

1.Ju fitoni një mik të ri më të mirë.
Duke u rritur, motra juaj ishte shoqja juaj më e mirë, por më pas ndodhitë e jetës bëjnë që secila të merret me gjërat e veta. Kur bëheni teze, gjeni një mik të ri më të mirë, mbesën ose nipin tuaj dhe fitoni një partner të ri për të bërë aventura me të.

2.Krijimtaria juaj merr një shans të shkëlqyer.
Çdo gjë që keni mësuar në jetën tuaj deri më tani, mund t’ia kaloni anëtarit më të ri të familjes tuaj. Ky fëmijë kurioz do t’ju bëjë njëqind pyetje çdo ditë dhe do të gjeni një mënyrë krijuese për t’iu përgjigjur të gjithave.

3.Ju bëheni më të përgjegjshëm.
Kur motra juaj lind, ajo nuk është e vetmja që bëhet më e përgjegjshme. Edhe ju piqeni dhe filloni ta shihni botën në një dritë tjetër.

4.Ju afroheni me familjen tuaj.
Kalimi i kohës me mbesën ose nipin tuaj ju kthen përsëri në kujtimet e fëmijërisë. Valët e nostalgjisë ju godasin dhe ju afroheni më tepër jo vetëm me motrën, por edhe me prindërit tuaj.

5.Ndiheni sikur mund të arrini gjithçka.
Për engjëllin e vogël në familjen tuaj, ju bëheni tezja e ftohtë, kalorësja me forca të blinduara. Fëmija jep gjithë besimin e tij tek ju dhe ju bën të ndjeheni aq të dashur, sa të filloni të besoni përsëri në veten tuaj.

6.Ju kuptoni kuptimin e dashurisë së pakushtëzuar.
Në një periudhë shumë të shkurtër, fëmija bëhet një pjesë e madhe e jetës suaj dhe një përparësi. Ju e mbani atë mbi gjithë të tjerët dhe anuloni planet për të qenë me ta. Vetëm buzëqeshja e tyre ndriçon edhe ditët tuaja më të zymta dhe më në fund kuptoni se çfarë do të thotë me të vërtetë dashuri e pakushtëzuar.

MUND TË JU PËLQEJNË