Kur shikojmë një imazh, ose një iluzion optik, priremi të perceptojmë vetëm disa detaje. Këto të fundit mund të zbulojnë detaje rreth nesh dhe karakterit tonë. Imazhi që ne ju ofrojmë është krijuar nga artisti meksikan Octavio Ocampo, i njohur për veprat e tij që paraqesin lloje të ndryshme iluzionesh optike. Cila është gjëja e parë që keni parë?

Vajza– Nëse gjëja e parë që shihni është vajza, kjo do të thotë që ju jeni një person me një shpirt shumë delikat dhe të brishtë. Ju gjithmonë përpiqeni të ndihmoni njerëzit përreth jush, të cilët vijnë tek ju për këshilla ose ndihmë. Ju keni shumë forcë, jeni një personalitet drejtues dhe nuk keni frikë të ndërtoni plane të shkëlqyera. Në jetë ju presin suksese në biznes dhe në dashuri. Nëse besoni në veten tuaj, do jeni në gjendje të merrni atë që dëshironi.

Qeni– Nëse gjëja e parë që shikoni është qeni, kjo do të thotë që ju jeni një person unik që është në gjendje të shohë detaje që të tjerët as nuk mund t’i shohin. Ju e shihni bukurinë edhe në gjëra të vogla dhe jeni një person shumë romantik. Në fakt, ju jeni gati të doni dhe t’i jepni gjithë dashurinë tuaj të tjerëve, shumë pakënaqësi do të lindin në jetën tuaj, të cilat mund të ndryshojnë plotësisht jetën e përditshme.

Trëndafili– Nëse gjëja e parë që ju tërhoqi vëmendjen ishte trëndafili, kjo do të thotë që ju nuk e tregoni karakterin tuaj të vërtetë dhe se fshiheni nga potenciali juaj përreth jush. Mos kini frikë të tregoni veten tuaj të vërtetë dhe të jeni vetvetja. Diçka do të ndodhë në jetën tuaj së shpejti që do të japë një kthesë shumë pozitive duke ju bërë më të lumtur. Asnjëherë mos i injoroni instinktet dhe perceptimin tuaj!

 

 

 

MUND TË JU PËLQEJNË