Ka teste psikologjike vizuale që thonë shumë për ne. Këto shpesh sfidojnë zakonet e vendosura, shtigjet e zakonshme të perceptimit, mënyrën se si përdoret truri për të interpretuar atë që i transmetojnë sytë.

Testi i sotëm kërkon të përcaktoni se cila është gjëja e parë që ju kap syri. Natyrisht që nuk ka përgjigje të drejta dhe të gabuara. Por në bazë të asaj që shihni përcaktohet një lloj i caktuar personaliteti.

Nëse keni parë ariun, ju keni një personalitet që mund të përcaktohet si i fortë, ashtu si ai që simbolizohet nga ariu. Pra, ju jeni të fortë, një qëndrim që ndonjëherë është paksa agresiv. Njerëzit ju dëgjojnë, por nuk bashkohen me ju. Karizmi që ushtroni ndaj të tjerëve ju detyron të qëndroni kundër mendimeve dhe ndjenjave të tyre.

Nëse keni parë pemët, do të thotë që jeni tipa të shoqërueshëm dhe aktivë, megjithëse shpesh këto tipare vërehen më shumë nga të tjerët sesa nga vetë ju. Është një strukturë e personalitetit që ju lejon të ndiheni të qetë dhe në harmoni me të gjithë.

Nëse keni parë malet, do të thotë që jeni njerëz me dëshirë të fortë dhe kokëfortë, të pajisur me vullnet të fortë dhe vendosmëri të madhe. Asnjëherë nuk hiqni dorë përballë ndonjë kundërshtimi.

Në fund, nëse keni parë hënën dhe yjet, do të thotë që jeni të ekuilibruar dhe racionalë.

MUND TË JU PËLQEJNË