Prishtinasja e bukur, Fevzie Konushevci, që më vonë do të njihej si Gili, këngëtarja që do ta donin të gjithë, këndon prej më shumë se 30 vitesh, shkruan “Kosovarja”.

Gili, i dha skenës muzikore jo vetëm zërin e saj, por edhe performancen e mrekullueshme, duke vënë një standard të ri në skenë.

Këngëtarja, u bë fillimisht e famshme me grupin “Trio Rona”, për të vazhduar më pas një karrierë të sukseshme si solo artiste e muzikës pop, shkruan “Kosovarja”.

A e dini që Gili ka studiuar në Fakultetin Filologjik Dega e Gjuhës Shqipe dhe për një kohë ka punuar si arsimtare e gjuhës?

MUND TË JU PËLQEJNË