Për më shumë se një orë e gjysmë, Presidenti Hashim Thaçi dhe Kryeministri Albin Kurti.

Takimi i parë u kishte zgjatur katër minuta, megjithatë tash duket se Kurti e Thaçi kanë shumë gjëra për të diskutuar.

Kryeministri Kurti ka arritur në orën 15:00 në Presidencë, për të nisur takimin me Thaçin që po vazhdon ende.

Pak para takimit, Kurti në njo konferencë për media tha se nuk do t’i shtrëngojë duart me Thaçin. Presidenti, i njoftuar me këtë, nuk ia zgjati dorën Kurtit.

“Hajde Kryeministër, pasi e kemi bërë pa duar”, i tha Thaçi, Kurtit,Thaçi e Kurti u takuan pas dhjetëra ftesash që kishin shkëmbyer me njëri – tjetrin.

MUND TË JU PËLQEJNË