Gani Geci në një postim në Facebook, ka thënë se në vitin 2003 e kishte vizituar SHBA-në, me ftesën e kongresmenin Eliot Engel.

Ai thotë se këtë vizitë e bëri për t’ia treguar Engelit hajnat dhe spiunët e LPK-së dhe UDB-së, që iu kanë bashkangjitur UÇK-së.

Geci shkruan se këta i kanë vrarë edhe njerëzit më të mirë të LDK-së.

Postimi i plotë:

Në vitin 2003 vizitova SHBA-në, me ftesën e kongresmenit Eliot Engel për t’i treguar kongresit amerikan për hajnat dhe shpiunët LPK-së alias e UDB-së që iu kanë bashkangjit UÇK-së dhe i kanë vra njerëzit më të mirë të LDK-së.
Kur i kam luftua unë kta kumunistat e LPK-së ju Ushtria e sahanave keni luajtur me hi dhe disa nga baballaret e juaj kan qenë në SHIK.

MUND TË JU PËLQEJNË