Këngëtarja Leonora Jakupi, e konsideruar prej shumë vitesh si këngëtarja më e bukur bio, edhe sot e kësaj dite e ruan freskinë dhe bukurinë e pa krahasueshme, shkruan “Kosovarja”.

Të gjithë e pëlqejnë Leonora Jakupin, pamjen e stilin e saj. Fotot e saj të postuara në faqen e saj në Instagram, pëlqehen pafundësisht, ndërkohë që ka një lum komentesh pozitive.

Leonora, ishte e bukur gjithmonë, edhe në adoloshencë, rini të hershme, e vazhdon të shkëlqej edhe sot e kësaj dite.

Në “Kosovare”, një foto e para disa vitesh nga përditshmëria e këngëtares. Pa grim profesional, pa photoshop, kështu eshtë dukur Leonora. /Kosovarja/

 

MUND TË JU PËLQEJNË