I njohim prej shumë vitesh, gjithmonë si këngëtare të afirmuara, me një fjalë shmebull i mirë për çdo gjeneratë.

Ka shumë arsye pse ato sot janë kaq të dashura, të respektuara dhe shumë të pëlqyera për punën që bëjnë, shkruan “Kosovarja”.

Atyre iu pështatet kënga e famshme “Jena motra kallabllak”, sepse janë shumë motra, e vetëm dy vëllezër Liridoni dhe Iliri.

Pikërisht sot është Liridoni sugari i familjes ai që e feston ditëlindjen ndaj të cilit nuk kanë reshtur urimet, shkruan “Kosovarja”.

Secila në mënyrën e saj i ka përzgjedhur fjalët më të bukura për ta uruar Donin e tyre./Kosovarja/.

 

MUND TË JU PËLQEJNË