Marilyn Monroe është një ikonë e pavdekshme, një yll i shndritshëm që ka lënë ende pyetje pa përgjigje.

Më poshtë ju prezantojmë dhjetë fakte interesante, që ndoshta nuk i dinit për “perëndeshën” e bukurisë së Hollywood-it.

1- Marlyn Monroe kishte një koeficient inteligjence 168, më të lartë se Albert Ajnshtajn.

2- Emri i vërtetë i Marilyn Monroe ishte Norma Jeane Mortenson.

3- Marilyn Monroe ishte brune natyrale dhe i’u nënshtrua operacioneve plastike në mjekër dhe hundë në fillimet e karrierës së saj.

4- Ajo nuk i donte diamantët ashtu siç këndonte për to.

5- Marilyn Monroe i merrej goja.

6- Fustanet e saj kushtojnë shumë sot.

7- Natën e saj të fundit e kaloi në shtëpinë e Frank Sinatra – në kazinonë Cal Neva në kompaninë e bosit Sam Giancana.

8- Ajo u pagua vetëm 50 dollarë për fotot nudo.

9- Asaj i pëlqenin Beethoven, Mozart dhe Louis Armstrong.

10- Marilyn pëlqente të gatuante, dhe gatuante shumë mirë.

MUND TË JU PËLQEJNË