Kirill Potapov jeton në Shën Petersburg, Rusi dhe është i famshëm për dashurinë e tij të pamasë për kafshët.

Kohët e fundit ai filloi një qendër rehabilitimi për ujqërit që kanë nevojë për ndihmë mjekësore. Kirill u siguron atyre të gjitha gjërat e nevojshme për një shërim të shpejtë, duke përfshirë dashurinë e tij. Dhe ata përgjigjen me të njëjtat ndjenja, transmeton Indeksonline.

Kjo është arsyeja pse ne do t’ju tregojmë se çfarë është jeta në qendrën e tij të rehabit dhe sa mirënjohës mund të jenë ujqërit.

Ka një proverb amtare amerikan që thotë, “Të shohësh në sytë e një ujku është të shohësh shpirtin tënd.” Dhe Kirill pajtohet me të plotësisht.

Jo vetëm që Kirill arriti të shihte shpirtin e tij, por ai gjithashtu zbuloi misionin e tij të vërtetë.

Në fillim, ujqërit nuk e njihnin si mik, por më pas u shoqëruan shumë.

Por mbështetja e tij e përditshme dhe ndihma i bënin ujqërit t’i besonin.

 

MUND TË JU PËLQEJNË