Pas reshjeve të shiut dhe erërave të forta që kapluan vendin këto ditë, disa familja kanë pësuar edhe dëmtime në shtëpitë e tyre.

Në një familje në Komunën e Istogut, nga erërat e forta është dëmtuar kulmi i shtallës së bagëtive, ku përveç saj, erërat e forta e kanë bartur atë në oborrin e fqinjit.

Në këto foto mund të shihet se në çfarë gjendje është bërë ky kulm pas erërave të forta që kanë ndodhur gjatë ditës së djeshme në Istog.

MUND TË JU PËLQEJNË