Martesa e djalit të tij Firdeus, ishte shkak që i mblodhi disa prej emrave të njohur të politikës sonë.

Humanisti kosovar,Halili Kastrati, mbrëmë e ka martuar djalin, ku në dasmë ka pasur shumë të ftuar, e që në mesin e tyre ka pasur edhe politikanë.

Në një tavolinë së bashku ishin të ulur Kadri Veseli, Behgjet Pacolli, Sami Lushtaku, Bekim Jashari dhe Fatmir Matoshi.

Përveç emrave të njohur të skenës poltike të pranishëm ishin shumë edhe nga skena muzikore.

MUND TË JU PËLQEJNË