Elsa Hoti është vajza e Safete Mustafës. Ajo është mjaft e njohur te publiku jo vetëm falë nënës , por edhe vetë ajo ka zgjedhë rrugën drejt muzikës.

Ajo po ashtu pëlqehet mjaft shumë edhe sa i takon pamjes së jashtme, pasi që nga bukuria ka pasë nga të ngjajë, shkruan “Kosovarja”.

E përveç muzikës, Elsa ka treguar se ka edhe një profesion tjetër, mbase dhe është duke u shkolluar për dizajn të modës ashtu siç kuptohet nga fotoja që ka postuar.

Rikujtojmë, se Safetja ka edhe një vajzë të quajtur Donika, por që ndryshe prej nënës dhe motrës është më pak e njohur dhe e skspozuar./Kosovarja/.

MUND TË JU PËLQEJNË