Elita Rudi filloi të njihej duke u bërë pjesë e ekranit televiziv në T7.

Dita- ditës ajo veç afirmohej si moderatore, e dikur u bë mjaft e ndjekur dhe e kërkuar, shkruan “Kosovarja”.

Tani thuajse pak njerëz ka që nuk e njohin ose nuk dinë diçka për të. E sidomos pas martesës me Gjikon gjithë vëmendja u kthye kah çifti.

Ndryshe, Elita përveç se ndan imazhe të shumta nga përditshmëria ajo shpesh ndan edhe video –make up tutorial, duke treguar aftësitë e saj edhe në grim.

Ndaj nuk është çudi që edhe në përditshmëri të shfaqet me këtë grim perfekt./Kosovarja/.

MUND TË JU PËLQEJNË