E nisi karrierën qysh në adoleshencë.

Edona Llalloshi është këngëtarja që krijoi një veprimtari të mbushur plot me albume të suksesshme, shkruan “Kosovarja”.

Stili i saj i veçantë si në këndim si në paraqitje e ka bërë një këngëtare të pakonkurrueshme në treg.

Ajo cilësohet edhe si një femër mjaft e bukur dhe me një karakter e moral të fortë, që iu bëri ballë gjitha trendeve të ‘zhveshjes’ e operacioneve plastike.

Ashtu siç është sot e njomë dhe e bukur ishte edhe para 19 viteve.

Po iu si i përgjigjeni kësaj pyetjeje të Edonës./Kosovarja/.

MUND TË JU PËLQEJNË