U ngjitë në skenë në moshë të re, dhe qysh atëherë nuk u ndal me punën e madhe duke sjellur projekte më vlerë.

Edona Llalloshi është emër i preferuar i shumë brezave, këngët e së cilës i dëgjohen me ëndje dhe nostalgji, shkruan “Kosovarja”.

Secili artist dallohet me diçka, kurse Edona u veçua për stilin e saj që gjithë karrierën e praktikoj në korniza të caktuara. Nuk e teproj asnjëherë, por gjithmonë u paraqit me shumë stil dhe elegancë. Ajo i qëndroi besnike stilit e muzikës së saj.

Krahas jetës së suksesshme muzikore Edona gëzon po ashtu jetë të lumtur familjare, ajo është nënë e dy fëmijëve.

E sot Edona sjellë një imazh shumë të këndshëm bashkë me vajzë bukuroshe Doan./Kosovarja/.

MUND TË JU PËLQEJNË