Këngëtarja e mirënjohur dhe e dashur Edona Llalloshi si gjithnjë është e fokusuar në pamjen e sa të jashtme, çdo herë shkëlqen qoftë në skenë, apo edhe në përditshmëri.

Ajo po ashtu është e orientuar edhe në zhvillimin më të hovshëm të karrierës së saj si këngëtare mjaft me influencë në tregun kosovar,e mbarëshqiptar, shkruan “Kosovarja”.

Edona ndër të tjera pëlqehet shumë edhe si një grua shembull, përderisa koleget e saja ekspozojnë trupin ne veshje te hapura, ajo asnjëherë nuk e ka tepruar.

Por a e dini se Edona qenka edhe adhuruese e dukatit, shikojeni se sa shumë unaza mban në gishtërinjtë e saj, madje secilën më të bukur se tjetrën.

Me siguri që këto mbajnë edhe të veçantën e tyre që e di vet ajo./Kosovarja/.

MUND TË JU PËLQEJNË