Menaxheri i Taynës ka treguar nëse e kanë mbyllur edhe Taynën.

Menaxheri i Taynës, Rinor Hykolli, është mbyllur në karantinë brenda konviktit në Prishtinë.

Kjo për faktin se ka udhëtuar drejt Stambollit dhe aty brenda do të qëndrojë për 14 ditë rresht, së bashku me Robert Berishën dhe disa ushëtarë të tjerë.

Mirëpo reperja Tayna nuk është me të pasi ka udhëtuar nga Cyrih dhe ndodhet në shtëpinë e saj.

Këtë e ka treguar Rinori gjatë një prononcimi.

“Jo Tayna ka shku në shtëpi. Ka udhëtu prej Cyrih”, tha ai. I pyetur nëse kanë bërë testin për koronavirus Rinori tregoi se teste ka bërë edhe jasht vendit, këtu i kanë shikuar vetëm gjendjen e temperaturës.

MUND TË JU PËLQEJNË