Këto kohë të gjitha intervistat po realizohen me skype apo aplikacione të tjera. Personazhet publik, po zgjedhin këndet më të bukura të shtëpisë, për tu pronocuar, shkruan “Kosovarja”.

E, shumica, po përpiqen ti ekspozojnë këndet me libra, bibliotekat e tyre. Prapavija me libra, kemi parë shumë këto kohë, e se a I ka lexuar kush ata libra, mbetet pikëpyetje e madhe.

Ndoshta për të mos mbetur prapa këtoj “trendi”, edhe këngëtarja Remzie Osmani, ka zgjedhur ta bëjë një foto me libra prapa shpinës së saj. Foto duket mjaftë dinjitoze, shkruan “Kosovarja”.

Ndryshe, Remzia e ka bërë foton për qejf dhe jo për ndonjë intervistë.

MUND TË JU PËLQEJNË