Në botë çdo ditë ndodhin gjëra të papara dhe të paimagjinuara nga njeriu.

Kështu, së fundmi diku në botë ka ndodhur një fenomen interesant dhe i rrallë.

Re ngjyrë kafeje kanë zbritur në tokë dhe kanë prekur tokën, e që i ka habitur shumë banorët.

Nuk dihet se çka e ka shkaktuar këtë gjë, por që sa është e frikshme, është edhe e bukur. /Indeksonline/

MUND TË JU PËLQEJNË