Një udhëzues për një pamje perfekte dhe natyrale.

Vetullat konturojnë fytyrën tuaj dhe i japin asaj strukturë, prandaj është e rëndësishme që t’i mbani ato sa më të rregullta gjatë gjithë kohës.

Për këtë ju duhet të evitoni disa gabime sipas artistit të grimit Cyndle Komarovski.

Shikoni fotot për një udhëzues drejt vetullave të dëshiruara:

Vetullat tuaja janë shumë katrore në pjesën fillore të tyre

E zgjasni bishtin më tepër sesa duhet

Harku i tyre është shumë me kënd

Nuk i keni dhënë formë fillimisht

Në to duken hapësira boshe

Keni vendosur shumë grim poshtë dhe sipër vetullave

MUND TË JU PËLQEJNË