Ishte roli i ‘Jagizit’ në serialin ‘Zonja Fazilet dhe të bijat’ ai që e bëri tejet të njohur aktorin Caglar Ertugrul.

Me këtë rol arriti të jetë shumë i njohur si në publikun turk ashtu edhe në atë të huaj.

Edhe në publikun shqiptar u bë i njohur si Jagiz.

Ai është shumë i përfolur edhe për jetën private e sidomos për lidhjet e tij.

Së fundi, Jagizi është parë i kapur për dore me një vajzë e që si duket është e dashura e tij e re.

MUND TË JU PËLQEJNË