Mëngjesi i sotëm në Klan Kosova nis me një rrëfim plot emocion dhe histori të një familje shqiptare e cila mori rrugë drejt Turqisë qysh në vitin 1912.

Pas shumë dekadave, ata kthehen në vendin e tyre, në vendlindjen e të parëve të tyre.

Se kush është kjo familje dhe ku janë kthyer ndiqeni këtë rrëfim.

Takimi i dy familjeve shqiptare pas 100 viteve largimi drejt Turqisë

Ora 7 – Takimi i dy familjeve shqiptare pas 100 viteve largimi drejt Turqisë – Klan Kosova Mëngjesi i sotëm në Klan Kosova nis me një rrëfim plot emocion dhe histori të një familje shqiptare e cila morri rrugë drejt Turqisë qysh në vitin 1912. Pas shumë dekadave ata kthehen në vendin e tyre, në vendlindjen e të parëve të tyre. Se kush është kjo familje dhe ku janë kthyer ju tregojmë vetëm nesër përmes rrëfimit të gazetarit Kushtrim Bekolli.

Publiée par Ora Shtate nê Klan Kosova sur Jeudi 10 octobre 2019

MUND TË JU PËLQEJNË