Me anë të pyetjes që shtruam në Instagramin e “xing.al”, vajzat na treguan gjërat më të çmendura që kanë bërë për një mashkull, që nga bërja e gjoksit e deri tek valiumi për të vënë në gjumë familjen.

“Kam bërë sikur kam qenë e dehur që të bënim seks, por më tha jo se je e dehur dhe s’dua të përfitoj”.

“Kam ardh në Angli, pas tij e lashë jetën time në Itali, tani jam në Angli pa dokumenta”.

Lexoni më poshtë rrëfimet e vajzave:

MUND TË JU PËLQEJNË