Është bilbili i këngës, një zë krejt i veçantë dhe i pa krahasueshëm, që prej më shumë se 30 vitesh kënaq veshin e degjuesve, shkruan “Kosovarja”.

Ka mijëra fansa dhe një listë te gjatë këngësh hite, një pjesë e mirë e të cilave dihen përmendësh nga publiku.

Dani, tani është në të 60-tat dhe duket mirë, ama siç mund ta shihni nga fotot, në rini ai paska qenë djalë bukurosh.

Në “Kosovare”, sjellim disa foto të Ramadan Krasniqi-Dani nga koha e rinisë së hershme, atëherë kur Dani edhe nisi të hidhte hapat e parë në muzikë.

MUND TË JU PËLQEJNË