Derisa është i shtrirë në shtrat, truri i tij pandërprerë është në veprim. Madje, gjatë bërjes marrëdhënie, mendimet i ka si të marrëzishme. Studioni dhe analizoni 5 mendimet e tij tipike dhe në këtë mënyrë do ta mposhtni pasigurinë tuaj.

Kur meshkujt vendosin të bëjnë marrëdhënie, atyre në kokë u ngulitet vetëm një gjë: unë këtë dëshiroj ta bëj.

Edhe ju mund ta merrni me mend se si ai në hall të epsheve është në gjendje ta gjenerojë vetëm një mendim: “Oh, e dashur”, “e vetmja e dashura ime”, etj.

Mirëpo, herën e parë ai sillet si de Soto, Issac Nevton dhe Voody Allen, njëherë si hulumtues, mendimtar dhe i marrë me epshet e tija, i entuziazmuar nga zbulimet, i gëzuar për fatin e tij dhe i brengosur për nervozizmin e tij. Më poshtë po japim përshkrimet e tij dhe sjelljet fëmijërore gjatë bërjes se*ks.

1. O Zot, ajo lakuriq duket super!

Pa marrë parasysh përvojat sek*suale, mashkulli nuk mund të lodhet duke e shikuar femrën se si ajo del nën dush dhe e kap peshqirin, duke i veshur brekët. Kjo gjë shkakton reagim në trurin e mashkullit ashtu siç shkakton me të marrë të birrës pa pagesë ose të një bilete për një ndeshje të futbollit, pra kemi të bëjmë me një eufori të shfrenuar.

John, 30-vjeçar thotë: “Kur për herë të parë e kam parë me brekë, kam menduar se bytha e saj do të dukej si një vepër e vogël artistike. S’ka gjë më mallëngjyese se kur ta shohësh femrën e cila zhvishet dhe i heq jelekët nga gjoksi, me rastin e marrëdhënies së parë sek*suale”.

2. A është mjaft i gjatë, i fortë dhe i qëndrueshëm?

Madhësia, fortësia dhe qëndrueshmëria janë cilësitë të cilat meshkujt i kanë kërkesa parësore, por këto janë edhe tri brengat më të mëdha, të cilat i kanë meshkujt me penisin.

Meqenëse ereksioni ndodh pra atyre gjërave të këqija, djelmoshat ndiejnë presion jashtëzakonisht të madh. Nëse diçka nuk është në rregull me ereksionin, psikologjikisht kjo mund të interpretohet sikur diçka nuk është në rregull me burrërinë e tij.

“Penisi, kështu është i paparashikueshëm”, thotë Oto, 30-vjeçar. Shpesh për shkak të nervozizmit, penisi nuk mbetet i fortë, ose kemi të bëjmë me shqetësime të ndryshme dhe çdo gjë kryhet shpejt. E vetmja gjë që është edhe më e keqe se kjo, do t’ju thotë secili mashkull, e fjalët tuaja janë: Ashtu është, apo jo, po a?”

Nëse tregohet i përafërt me situatën, dhe prapë do të brengoset se është sa duhet i mirë, pra të krahasohet me ish-tuajin. Do të dalë supozimi se ish-partneri juaj ka qenë bandill (çapkën) jashtë kategorisë dhe se ai si lypës, duhet të ketë turp. Nëse i flisni fjalë të ndyta, se p.sh. ai është i fortë dhe i madh, do ta fokusoni 100% koncentrimin e tij mbi vete.

3. Çfarë fati kam, kur tani bëj dashuri?

Nëse një bandill (çapkën) i ndershëm do të duhej t’i veçonte 50 momentet më të mira të jetës së tij, do të mund të lidheshim me kusht se më tepër se gjysmën e atyre momenteve do t’ua kushtonte se*ksit. Për mashkullin më mirë është të bëjë dashuri se të ketë një pjesë të drekës, dy cigare, shishet me verë të mirë, madje edhe vetë ndeshjet e futbollit.

Në çastin kur pranon të bëj se*ks, truri i tij vjen në gjendjen e deliriumit të egër. Seksi është gjëja më e bukur që ka mund t’i ndodhë dhe ai do të japë çdo gjë nga vetja për t’ju bindur për këtë gjë. Kjo është periudha kur ai kërkon çdo lëvizje tuajën, aromën e të gjitha aromave tuaja, jeton me feminitetin tuaj.

Këto mallëngjime nuk ndërpriten kurrë, pa marrë parasysh se sa herë në jetë ka pasur raste të tilla. “Jam i lumtur dhe nuk kam kurrfarë problemesh për t’u njoftuar me femra, por kur duhet ta bëj këtë, gjithnjë mendoj se femra të cilën e kam vënë në “shënjestër” a do të bëjë me të vërtetë dashuri me mua?”, thotë një 28-vjeçar.

4. A ia kam plotësuar dëshirën?

Mashkulli, edhe nëse ka lexuar për teknikën e orgazmës të femrave, ai e di se secila femër ndryshon nga njëra-tjetra. Fshehtësia se si ta sjellë në kulminacion marramendës, mund ta shkatërrojë çdo mashkull nëse partnerja me emocione dhe epshe të mëdha nuk e bën me dije se si se*ksi me të është eksplodim i fuqishëm dhe buçitës.

“Kur bëj dashuri, sidomos nëse për herë të parë jam me ndonjë femër, dëshiroj që ajo ta arrijë orgazmën për këto arsye: 1) dua ta kënaq atë, 2) kjo është detyrë imja dhe 3) do të jem më pak burrë, nëse këtë nuk e bëj”, thotë Pavao, 29 vjeç.

“Gjatë marrëdhënieve se*ksuale, vazhdimisht mendoj se a do të mund ta kënaq partneren. Partneri juaj e di nëse ju kënaq herën e parë, se ka shanse që atë ta bëjë edhe herët e tjera.” Kjo është “garancia” dhe qëllimi i çdo mashkulli.

5. Vetëm të mos bëhet histerike pas aktit

Meshkujt ndiejnë uri intensive për seks, por e dinë mirë se në jetë asgjë nuk është “falas”.

“Po mendoj shpesh a thua se*ksi do ta bëjë histerike dhe se a do të kërkojë edhe diçka prej meje”, thotë Iva, 28 vjeç. Është fakt se jam i vetmuar dhe shoh shumë femra, pra edhe kam jetë intensive seksuale. Por, nganjëherë nuk e kam lehtë të jetoj me se*ks, sepse pyes veten: “A thua unë nesër duhet ta thërras atë?”

Më së lehti është t’i ikësh kësaj situate, t’i analizosh të priturat tua dhe të sajat para se të përfundoni në shtrat. Nëse jeni të vetëdijshëm për pasojat para se t’ia filloni të putheni dhe t’i zhvishni rrobat, mëngjesi do të jetë më i këndshëm për ju të dy. /Telegrafi/

MUND TË JU PËLQEJNË