Halil Kastrati është humanisti i madh kosovar, që shumë njerëz sot përulën para veprave të tij humane e bamirëse, shkruan “Kosovarja”.

Kastrati dhe shoqata e tij humanitare “Jetimat e Ballkanit”, prej vitesh kanë ndërmarr një aksion gjigand për ti ndihmuar njerëzit dhe për tu bërë atyre jetën më të lehtë.

Misioni i Kastratit ka bërë jehonë te jashtëzakonshme dhe ka gjetur mbështetje të madhe nga bamirësit, që nuk ngurrojnë të ndihmojnë dhe të jenë pranë atyre që kanë nevojë.

Ndonëse përditë ballafaqohet me raste të rënda, me problematika të mëdha, Halil Kastrati asnjëherë nuk e humb buzëqeshjen, shkruan “Kosovarja”.

Sa njerëzve kjo buzëqeshje u jep shpresë? /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË