Është më e madhja ndër motra, po që nuk e ka ndërmend me u plak, e cila mund të jetë pos Safete Mustafa e cila në çdo paraqitje të saj vjen si “zonjë e rëndë”.

Motrat Mustafa kanë qënë pjesë e shumë koncerteve dhe mbrëmjeve muzikore për festën e vitit të ri, që i kanë argëtuar të pranishmit më këngët e tyre dhe zërin e ëmbël, shkruan Kosovarja.

Në fotografinë e fundit të publikuar në rrjetin social, Safetja ka marr vëmendjen me paraqitjen e saj e cila duket vertetë bukur me një grimë jo shumë të tepruar, e me një qëndrim tamam si zonjë.

Në të gjitha paraqitjet po vlerësohet shumë Safetja e cila duket si të ishte kukull./Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË