Ju jeni një person unik në llojin tuaj. Ju takon vetëm vetja dhe duhet të jeni krenar për këtë. Asnjëherë mos e bindni veten se nuk meritoni më shumë. Ju meritoni. Ju meritoni një dashuri më të mirë, me njeriun më të mirë. Sidoqoftë, para se ta takoni atë do të duhet të prisni. Fatkeqësisht, shumë prej nesh vazhdojnë të luftojnë për marrëdhënie që thjesht kanë mbijetuar dhe nuk e meritojnë më kohën dhe vëmendjen tonë.

Kjo marrëdhënie është vuajtje totale. Ata nuk mund të gjejnë një pikë takimi. Gjatë gjithë jetës, ne kuptojmë se krijimi i një shtëpie, të kesh familje nuk është për të gjithë. Zbulojmë se nuk mund të humbim kohë në marrëdhënie që nuk e bëjnë jetën tonë më të çmuar. Ju jeni një person i jashtëzakonshëm që meriton dashuri të jashtëzakonshme. Dhe kjo dashuri e jashtëzakonshme do t’ju jepet nga një njeri i jashtëzakonshëm.

Ju meritoni dikë me të cilin mund të hapeni plotësisht. Ky është një njeri me të cilin do të ndiheni lehtësisht të qetë. Ju meritoni një njeri që do t’ju shtyjë të jeni më të mirë. Ai do t’ju motivojë dhe frymëzojë të jetoni një jetë të plotë. Me të do të kuptoni se është më mirë të jetoni një jetë mesatare me të sesa me ndonjë njeri tjetër.

Ju meritoni dikë që ju bën të qeshni, që shton ngjyrat në jetën tuaj. Ai që ka një sens të shkëlqyeshëm humori dhe që më në fund do të jeni të lumtur. Ju meritoni një njeri që nuk do lodhet kurrë t’ju bëjë të lumtur. Ai do të jetë i lumtur, duke ju bërë të lumtur. Për ta bërë këtë, ai do të përdorë çdo mundësi. Ai do t’ju gjykojë me energji pozitive.

Ju jeni të denjë për një njeri që do të luftojë për ju. Ju jeni të denjë për një njeri që nuk ka frikë nga e ardhmja pranë jush. Ai nuk është ai që jeton për momentin. Mendoni përpara dhe jini përgjegjës. Ju meritoni dikë që ju kupton vërtet. Ky është një njeri që gjithmonë e di se si ndjehesh. Ky është njeriu që gjithmonë përpiqet t’ju dëgjojë.

Është njeriu që kurrë nuk do të lodhet të të dëgjojë, sepse ai vlerëson gjithçka që dëshiron të thuash. Ju meritoni një njeri të tillë me të cilin do të ndjeheni të vlerësuar. Ai nuk do të humbasë mundësinë për t’ju treguar se sa e rëndësishme jeni. Ju jeni të denjë për dikë që ju trajton me respekt. Ai njeri do të kuptojë që ju keni kufij dhe do t’i respektojë ata.

Ju jeni të denjë për ata që ju japin përparësi. Ai gjithmonë do të përpiqet t’ju dallojë nga të gjitha aspektet e tjera të jetës së tij. Ju jeni të denjë për dikë që i mban premtimet e tij. Ju jeni të denjë për t’u dashur pa kushte.

Secili prej nesh ka ritmin individual. Për disa, dashuria do të vijë shpejt, për të tjerët nuk do të ndodhë. Mund të duket e padrejtë, por kjo është mënyra se si është e organizuar jeta. Të gjithë presim diçka, por le të jemi të sinqertë, në jetë ia vlen t’i presësh disa gjëra.

MUND TË JU PËLQEJNË