Një burrë 40 vjeçar i cili edhe është homoseksual e adoptoi një vajzë të vogël është me sindormin ‘Down’.

Vajza e vogël u refuzua në fillim nga nëna e saj për shkak të gjendjes së saj mjekësore mirëpo pastaj ajo u refuzua edhe nga disa persona tjerë të cilët dëshironin ta adoptonin atë.

Luca Trapanese dëshironte të bëhej baba, dhe kur e takoi vajzën e vogël ai ndjeu një lidhje të veqantë me të andaj edhe vendosi ta adoptoj.

MUND TË JU PËLQEJNË