Para pak minutave në qendrën e skijmit në Brezovicë një person ka rënë nga teleferiku.

Ai për momentin është duke u transferur për trajtim në spitalin e Ferizajt. Bëhet fjalë për një 30-vjeçar i cili ka marrë lëndime në kokë.

Personi në fjalë raportohet të ketë marrë lëndime trupore në kokë dhe këmbë.

“Një person është lënduar tek teleferiku. Është në autoambulancë. Gjallë është. Ka marrë disa lëndime në kokë. Bëhet fjalë për një 30-vjecar”, ka deklaruar zëdhënësi i policisë së Ferizajt, Agim Gashi.

MUND TË JU PËLQEJNË