Sjelljet që forcojnë një marrëdhënie:

Besimi

Kur vendosni në praktikë këtë ndjenjë, marrëdhënia ushqehet me paqe dhe nuk ka asnjë arsye për t’u shqetësuar në kohën kur nuk jeni së bashku.

Pranimi

Të pranosh do të thotë të mos përpiqesh të kërkosh tek partneri një person tjetër.

Komunikimi

Një nga shtyllat më të mëdha në marrëdhëniet e çiftit është mbajtja e komunikimit të mirë.

Kompromisi

Pa marrë parasysh sa gjëra të mira apo të këqija ndodhin, duhet të keni besim se jeni të gatshëm për të kapërcyer të gjitha së bashku.

MUND TË JU PËLQEJNË